Somewhere in Simrishamn 

Idag har jag varit i Simrishamn för en uppföljning av smärtrehaben som jag gick innan i år. Det har varit en dag fylld med massa skratt, massa igenkännande-nickningar och en skön zon där man kan säga precis vad som helst om värken för alla förstår. Det är så himla gott att ha dessa människor att kunna prata med.  

 

Ali, Ellen och jag skulle äta lunch ihopa så vi skulle ses vid Ica. Det visste jag ju var det låg eh nä det var visst Netto. Som tur väl känner Ellen sitt Simrishamn så hon sa till mig att stå still så skulle hon och Ali hitta mig. Haha 

   Simrishamn är ju verkligen en sommarstad. Allt det som var så grått och trist i januari var nu grönt och skönt. Staden var inte längre tom och död utan fullt levande med uteserveringar och torghandel. Det gjorde ju inte saken sämre att solen sken, himlen var blå och det var varmt. Om ni inte varit i Simrishamn så tycker jag absolut att ni ska ta er dit. Åk inte dit mitt i sommaren för då är alla Tokholmare där och tja gör det överbefolkat. Åk inte heller dit för sent på hösten för då är det lika trist och tråkigt som i januari. Nä åk dit nu, nu innan industrisemestern börjar eller väntar tills precis innan skolorna har börjat igen. Gå en runda i de gamla kvarteren, köp en glass och njut av den i rosträdgården. Tyvärr hann jag inte fotografera rosträdgården idag för nackdelen med Simrishamn är att det ligger på Österlen och Österlen är platsen Skånetrafiken glömde. Att ta sig till eller från Simrishamn är lite som ett lapptäcke, ett fasligt pusslande och byte. Så åk till Simrishamn men stanna inte bara över dagen för det tar typ en halv dag att ta sig dit och en halv dag att ta sig hem igen. Det finns massa bra boende i Simrishamn, boende för olika tjocka plånböcker och för olika tycke. Ja Simrishamn är ett skånskt smultronställe som invaderas på sommaren. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.