Den nya Törnrosa

Nu vet jag hur Törnrosa kände sig när hon vaknade! Som jag har sovit idag alltså, jag gick och la mig när kära fadern min hade hämtat pojkarna för att köra de till skolan och förskolan. Sen vaknade jag av att Kärleken ringde när han hade lunch!!! Som om inte det var nog så somnade jag om och vaknade först halv två! Herregud jag sov mig igenom hela dagen! Riktigt skönt var det och jag mår betydligt bättre nu. Kan inte smälta att jag sov 6 timmar, det är ju mer än hel arbetsdag för mig. Antar att jag verkligen behövde sova.
IMG_0051.JPG IMG_0055.JPG

Under dessa dagar då jag har varit sjuk så har det varit riktigt somrigt väder men jag har inte kunnat njuta av det. Efter en dusch så blev jag människa igen och då hoppade jag i ett par shorts, ett linne och en kofta sen gick jag och Sid ut på en promenad. Riktigt skönt var det! Jag hoppas att vädret håller i sig så jag kan njuta av det flera dagar nu.
Fast först ska vi ju bli färdiga med pojkarnas rum, det går så där bra. Inte det att vi inte jobbar men när det är styrt till att vi bara kan jobba från det att Kärleken kommer hem tills pojkarna ska gå och lägga sig så är vi något begränsade. Jag längtar tills allt är klart så jag kan få möblera och piffa till rummen. Jag har en del att göra, jag ska sy färdigt vimplar till Alfreds rum, köpa blommor till Vincents rum och klura ut en bra gardin med mörkläggning till Alfred. Funderar på om jag ska sy en till honom, det är ju inte så svårt. Ska bara hitta ett tyg som funkar med tapeten. Det är kul med förändringar men just nu längtar jag tills hemmet är återställt och inte så kaosartat som det är nu. Vårt hem ser ut att vara ett fall för Arga Snickaren eller How Clean Is Your House eller nåt annat sånt där program där man får uppläxning för att man har det stökigt hemma. Nåja det blir ju bara, när det väl är klart.
Nu är det Trädgårdstisdag så soffläge är intaget och kaffe ska drickas. Trevlig kväll på er!

1 kommentar

  1. Här är vi helt vilse i tiden! Halv åtta åt vi kvällsmat, sen var det dags för kvällsrundan och nu kallar sängen på en trött Frida. Imorgon ska jag försöka ta mig ut i skogen! Eller Fulltofta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.