Morgonstund har guld i mun

20111024-071153.jpg

…är ett ordspråk jag aldrig har förstått mig på. Sen fick jag barn och då insåg jag, det måste ju vara en småbarnsförälder som kommit på det ordspråket! Den enda gången huset är helt tyst och alla måsten får vänta tills barnen vaknar, väck inte den björn som sover.
Idag var det en tyst morgon, så pass tyst att inte ens jag var vaken. Typiskt dåligt att ignorera klockan när man ska jobba. *s* Nu har jag ju blivit en sån där människa som sätter klockan så mycket tidigare än vad som är nödvändigt och det är ju skönt idag. Så nu står jag här på stationen med dom andra små ekorrarna och väntar på att få kliva ombord på ett toklitet tåg. Svordomarna haglar från mima medpassagerare, några luktar sprit btw, men jag bara ler. to accept the things I can’t change

Top of the morning love!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.