Morgonstund har guld i mun

20111008-073426.jpg

Vad är det med hantverkare och morgnar? Det är lördag, klockan är halv åtta och hantverkarna har redan hållit på i en halvtimme. *skakar på huvudet*

För första gången i mitt liv brydde jag mig inte på att hantverkarna skulle börja kl sju utan jag sov bara vidare. Fast det är inte så lätt när dom väsnas så där. Varför väsnas förresten alltid hantverkare?

Nä jag får väl ge upp nu och stiga upp. Hantverkarna vill nog ha frukost snart. Far är ju rätt glad för att hålla samma arbetstider nu som han alltid har gjort under hans arbetsliv och Ante är ju likadan. Ja dessa hantverkare. *s*

9 kommentarer

 1. Bra med hantverkare i familjen! I vår familj är alla karlar födda med tummen mitt i handen, fast min lär sig åtminstone 🙂

  • Med din antar jag att du menar Isak för om jag minns rätt så är Nicke inte den händigaste. 😉 Oj vad han kommer få tugga att jag fick byta däck på bilen för att han inte kunde. Hahaha

   • Han har blivit bättre! Han klarade till och med att byta lås här hemma, och fixar mer med bilen än vad hans pappa någonsin gjort (enl Svärmor)… Måste ju försvara honom lite ju 🙂

    • Heja Nicke! Klart du ska försvara honom och vi får ju erkänna att den där punkteringen skedde för så pass länge sen att den borde vara undangömd i minnenas dammiga kontor men det är mig ett kärt minne.

  • Dyker inte min hantverkare inte upp så får han ingen julklapp och dessutom så tvingas han ändå. Hahaha
   Det är så praktiskt med en händig far.

 2. Skönt att du tar hand om honom idag 😉 Jag pausar en vecka från tidig morgon och fika/mat var tredje timme…
  Hade ventialtionsteknikern något med sig till dig idag? *lol*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.