Mysig måndag och stängt kontor

Första jobbdagen är gjord och det var inte fullt kaos men inte långt ifrån. Idag kom beskedet att kontoret där jag jobbar stänger för kunder. I ska alltså fortsätta jobba men inte med besökande kunder i Eslöv. Alla företag går in i en form av krishantering, så också staten. Det blir en intressant förändring. Om tekniken levererar vilket den inte gjorde idag, en sådan simpel sak som att koppla in hörlurar i en telefon kan tydligen vara en svår uppgift. Suck!

Efter en lång jobbdag (kändes längre än vad den var) så kunde jag hämta mitt paket från Bonprix. Min kappa ? den var t.o.m. bättre än jag hade förväntat mig. Lagade middag som barnen jublade över igen. Känns alltid skönt! Sen sjönk jag ner i soffan och bara slappade. Så skönt!

Mannen är iväg på utryckning, jag är glad för hans skull men jag hoppas att det inte är något allvarligt! Det är väl bara till att vänja sig, livet som blåljusfru.

Trädgården fick lite fix i helgen, altanen blev äntligen klar och det blev en rabatt också. Det blir nog suveränt när Hortensian blommar, fikonträdet har stora fina gröna blad och vinbärsbusken har bär.

Mina fina palettblad som jag fick av min vän Viktoria (ni hittar henne på Instagram @feelgoodgreen_v) är verkligen en ljuvlig färgklick. Såg en bild på FB, en enorm planta palettblad. Hade inte en aning om att dom kunde bli så stora. Har du palettblad?

Det må vara kallt om nätterna men dagarna är ljuvliga!

18 kommentarer

 1. Härligt att du fick lite gjort nu i helgen i trädgården. Det är jättefina blommor. Speciellt den blomman med lila blad. Älskar lila 🙂

 2. Det är verkligen jätte härligt att kunna gå ut och pyssla lite i trädgården i bland 🙂 vad roligt att du kunde hämta ut ditt paket det är alltid kul när man får hämta paket på posten kram <3

  • Ja trädgården är mysig att pyssla i, även om den är liten.
   Ja det är lite julaftonskänsla over att hämta paket på posten.
   Kram

 3. Det blir ju lite så nu med viruset, alla företag tar säkra före det osäkra ? jobbigt när tekniken inte vill som en själv ?

 4. Japp, jag har palettblad, hade en som blivit alltför lång och ranglig som numera har beskurits och nya sticklingar satta…men behöver bestämt bära upp dem i sovrumsfönstret igen, uppenbarligen där den trivs bäst.

  vi har vårt kontor öppet men med möjlighet att jobba hemifrån, tack och lov har vi fungerande teknik

 5. Vad underbart med sticklingar. Palettbladen är helt makalösa så de kan föröka sig och växa. De finns ju i så många olika varianter vilket gör det extra roligy

 6. ÅH palettblad, såna hade alltid min mormor och jag fick sticklingar (som jag tog död på,.). Idag ska jag försöka komma ut en runda. Försök njuta av hemmajobbet!

  • Påstår du att jag blivit gammal? ? Min mor påstår det iaf, blommor dör ju inte konstant hos mig längre. Haha
   Jag sitter på ett tomt kontor och svarar i telefon, ja alltså när det väl ringer. Jag har inget att göra mellan samtalen vilket är skittråkigt.
   Kram

 7. ja det är en omställning nu med mycket, jag försöker studera med tösen hemma, inte det lättaste med det går. Ohh så vacker kappa

  • Ja det är det. Jag var hemma förra veckan med barn, massa skolarbete skulle göras. Mina barn sa att jag var strängare än deras lärare. Det tror jag inte på men däremot vågar de nog trotsa mig mer än vad de gör i skolan.
   Tack! Den är riktigt skön.

 8. Älskar mina palettblad!! Där har ju tom jag gröna fingrar 🙂
  Hade en som blev riktigt stor och fin, men mot senhösten så tappade den nästan alla blad och blev hur trist som helst. Men jag klippte ner den och nu verkar den ta sig igen.

  Köpte en minimini i ljusa gröna toner som jag har lyckats få att växa till sig och bli normalstor. Kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.