Sandlåda och oljud

Solen har skinit idag och vi har sand innanför våra kläder och är lite lumhörda. Idag har hela familjen varit med när Affe skulle köra cross. Vicce brukar inte följa med men idag ville han det. Det är så kul när vi är med hela familjen.

Det är så kul att pojkarna visar intresse i varandras hobby. Eller ja Vicces hobby är ju mest att spela tv-spel och att titta på natur- eller historieprogram men Affe lyssnar på honom när han berättar något. Affe är djupt imponerad över hur mycket kunskap Vicce har. Vicce tycker mest att Affe är helgalen som kör cross. haha

Vicce är väldigt intresserad av djur och natur, idag började han fundera på om det fanns fästingar här eller om de fortfarande sov. Han känner sig stor när han får strosa runt fritt, gå till kiosken, titta på de riktiga galningarna (Vicces uttryck för dem som hoppade på stora banan). Det är lite svårt för denna mamman att han blivit så stor nu, vad hände men mitt lilla gryn? När växte han så mycket?

Frågan är om inte detta blir årets bild. Vicce är helt inne i sitt och har inte en aning om vad som sker bakom hans rygg. Vad som sker bakom ryggen på honom är att Affe hoppar så att crossen gör en volt över honom. Med facit i hand (allt gick bra med Affe) så blir denna bilden hysterisk rolig, som om Vicce springer ifrån en explosion eller nåt. haha

Efter crosskörningen så stannade vi till på landet hos Svärfar. Solen sken, barnen sprang i trädgården och lekte med hundarna. En väldigt mysig eftermiddag. Den vänstra bilden har Affe tagit och den högra bilden har Vicce tagit. Det är mina grabbar det!

Väl hemma så grillade vi och sen slängde vi oss i soffan, mer än så orkade ingen av oss. En bra lördag helt enkelt om än det var sandlåda och oljud.

16 kommentarer

 1. Åh sett så många som börjat grilla nu, man böit lite frestad själv dock ska ja eller vi försöka vänta tills april maj då brukar vi ta fram grillsakerna??

 2. Vad olika barn kan vara, men ändå kul att dom kan försöka intressera sig för de olika sakerna. Vädret börjar verkligen bli så fint.

  • Avundsjukan finns där också men inte så ofta och inte så stark. Det handlar ju om att vi måste jobba med avundsjukan när den kommer.

  • Ja de kan om de vill. 😉
   Ja det är en härlig tid nu, nästan som naturens egna fredag – man är inte riktigt i helgen ännu men man känner att den är nära. Haha

 3. Kul med Cross. Jag är uppvuxen i en crossfamilj. Min lillebror tävlade landet runt och även ute i Europa. Doften vid banorna är underbar och doftar så gott. Tyvärr så blev ingen av mina killar någon crosskille

 4. Visst är det ändå häftigt, samma föräldrar samma uppväxt men ändå så olika lika. Jag gillar verkligen det fotot, tagit in real action. Skönt att allt gick bra!!! kram

  • Ja de har verkligen fått olika saker av oss och blivit sina egna individer.
   Ja det var riktigt skönt att allt gick bra.
   Kram

 5. Alltså så roligt att grabbarnas olika personligheter också syns i hundbilderna. Och den där bilden på grabbarna skulle absolut platsa som årets bild….verkar ha varit en underbar dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.