Det är blommornas tid

Ja nu är den här, blommornas tid. Jag älskar’t!

Jag har några rabatter i min trädgård och jag har plats till ganska många krukor. Jag har sått en del i rabatterna men i den nya rabatten finns det plats kvar. Jag älskar Dahlior men vill inte ha dom i rabatterna för då måste man ju gräva upp och vara noga med att man inte får upp något annat. Nä Dahliorna får bo i krukor.

Jag har fastnat för anemoner, vacker blomma med vackert namn. Jag kikade in hos Allt om trädgård och där fanns vackra foto och bra information. Ja det får nog bli några anemoner i trädgården.

Jag har så många ljuvliga blommor och dofter i min trädgård. Jag borde kanske inte sukta efter fler men jag älskar ju det. Tänk att fylla hela trädgården med blommor, färg och dofter. Ljuvligt!

Nä nu vill jag allt att det ska börja blomma!

16 kommentarer

  1. Åh jag älskar också att blommornas tid äntligen är här!?? Jag blir alldeles lyrisk av att se alla dina vackra bilder! Har också trädgård, och ska precis komma igång att greja med rabatterna?

  2. När jag ser blommor på bilder eller när går till blomaffärer som tex plantagen så vill jag ha blommor. Men jag vet att jag inte har gröna fingrar. Blommor är fina så länge jag slipper ta hand om dem 😀

  3. Jag älskar också att blommorna börjar blomma och att det börjar bli lite färg i trädgården. Jag själv har varit dålig med att så i år ?Jag har alldeles för många favoriter och kan inte bestämma mig för just en blomma

  4. Ja, det är verkligen en härlig tid… jag älskar blommorna men är inte lika mycket för att pyssla om dem. Men i fjor fick jag köpt åtminstone nya Lupiner… hade massor när vi flyttade in men min energiske gräsklippare de familj lyckades utrota dem då de stod på typ ängsmark…. men nu ser jag hur de börjar frodas igen. Liksom en mängd liljor och alla. vårblommorna står snart i full blom

    • Lupiner är svåra att ha ihjäl, även för en energisk gräsklippare. Min man har slaktat mycket för mig så jag vet hur det är.

  5. ja längtar nu tills jag kan börja med blommor och allt sådant till balkongen, denna tid får man försöka njuta bäst av ändå nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.