Nä nu räcker det!

Nä nu räcker det allt med gnäll! Visst jag har ont och jag kommer inte få någon som helst hjälp denna sidan semestern men inget blir bättre av att jag gnäller.

Hemma står trädgården i blom, stockrosorna breder ut sig och humlor och bi är lyckliga.

Jag har redan plockat dom första hösthallonen. Vinbärsbusken som jag planterade i våras har växt sig stor.

Kärleken och jag har firat vår femåriga bröllopsdag med middag ute. Espatada surf ‘n Turf med pommes, gorgonzolasås och vitlökssås var mitt val och Kärleken åt fläskfiléplanka. Barnen har varit på Kolmården med mormor och morfar.

Jag har varit hos Malin och gjort nya naglar, lika nöjd som alltid.

Än blommar rosorna i trädgården.

Jag har äntligen bestämt mig för vilken nästa tatuering ska bli och var den ska placeras. Jag har skickat meddelande till tatueraren och frågat om kostnadsförslag. Om det inte blir allt för dyrt så ska jag boka en tid. Motivet hittade jag på Pinterest.

Nu håller jag helg, sitter i soffan i förtältet och njuter av ett glas vin. Livet är gott även om det inte alltid är lätt men en sak är klart isf, inget blir bättre av gnäll. Så nä, nu räcker det med gnäll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.