När ett stopp är nödvändigt

Nu är tiden när ett stopp är nödvändigt!När ett stopp är nödvändigt När ett stopp är nödvändigt När ett stopp är nödvändigt När ett stopp är nödvändigt

Det är den tiden på året då jag mest vill sitta med näsan ut genom ett fönster i något som tar mig igenom Skåne. Rapsen blommar och sträcker sig upp för att nå så nära både sol och himmel. Stora fält av guld.
När ett stopp är nödvändigt

Kärleken känner mig så väl för plötsligt svänger han in på parkeringen längs motorvägen för att stanna bara en stenkast från detta stora fält av solsken. Han vet att jag vill fotografera rapsen och han vet att jag vill ha ett foto på mig och rapsen. Med vana steg tog jag mig in bland rapsen för att känna mig omringad av detta guld. Har ni inte stått i ett fält av blommande raps så tycker jag ni ska prova på det. Det är härligt!

När ett stopp är nödvändigt

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.