Avtackningen på Öresunddirekt

Avtackningen på Öresunddirekt i fredags var superskoj! Det var lika tokigt och roligt som alltid. Jag älskar det faktum att vi kan ha så himla roligt fast vi är en brokig skara människor. Avtackning på Öresunddirekt

Vi började med bubbel, riktigt gott bubbel. Det var vi som skulle avtackas som bjöd på lite mingelmat och bubbel, som sig traditionen bär. Det är så himla trevligt med lite mingel innan man sätter sig ner för att äta för har man väl satt sig så blir det lätt att då stannar man där och snackar bara med de som sitter närmst.
Avtackning på Öresunddirekt

Sen kom maten fram, lika gott som alltid. Var någon catering som tydligen hade provats privat av någon av kollegorna tidigare. Jag provade nästan allt men fastnade för laxen (herregud så god!) och västerbottenostpaj med örtchampinjoner (galet gott!) ja och givetvis även tzatzikin.
Avtackning på Öresunddirekt

Jag bad min kära Lisa att fotografera mig och Jessi, gick ju lysande. hahaha Inte lätt för någon som inte alls är van vid en systemkamera. Det blev nog några bra foto men jag har inte några. Sorry Lisa men du är inget bra på riktig kamera. haha
Avtackning på Öresunddirekt Avtackning på Öresunddirekt

Ja jag ska inte vara sån för det blev minsann inte så mycket bättre när jag lite senare på kvällen fick för mig att jag skulle ta lite outfitsfoto i spegeln (oj vad jag har fotat många ootd-foto i den spegeln!) med ett glas vin i handen. hahaha Nå ja fin kände jag mig och roligt hade jag. Extra fin kände jag mig när jag kom för då hade jag min Greta Garbo-look dvs både hatten och solglasögon. Helt klart en outfit som jag kommer ha mycket i sommar!

Avtackning på Öresunddirekt

Efter en lång kväll, en lång och rolig kväll, kom jag hem något mer dragen än vad jag hade räknat med. Något mer ledsen, så där innerligt ledsen, än vad jag hade räknat med. Herregud vad jag saknar kollegorna på Öresunddirekt! Öresunddirekt har absolut varit det bästa med att jobba på Skatteverket, hade min chef bara gått med på mitt förslag att jag skulle få jobba där mer så hade jag nog inte behövt lämna Skatteverket. Nåja det är inte lönt med tänk om för nu blev utgången en annan och jag kommer få det bra så här med.

Hela helgen har jag dock fått betala för festen, jag har bara mig själv att skylla för jag vet ju hur det blir när jag dricker rödvin. Idag är det ännu värre för nu har ju vädret slagit om till kallt och tryckande så idag har det inte varit något skoj alls. Som tur är så är jag ju arbetslös vilket innebär att jag kan göra precis som jag har gjort idag, legat i soffan och myst med Alfred och tittat på Shrek – alla fyra filmerna. Jag är tacksam för att jag inte behövde försöka ta mig till något jobb idag, det hade varit otroligt slitsamt. Så nu har jag bestämt mig, inget mer rödvin iaf inte mer än två glas för det är inte värt det.

Outfiten kommer från Zalando

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.