En alldeles underbar söndag

Jag har haft en alldeles underbar söndag!
Jag har pratat med min stora förebild, jag har myst med både ny familjevovve (systerdotterns hund) och med Thor som växer så det knakar. Ja och jag har fått tårta, två stycken faktiskt!En alldeles underbar söndag En alldeles underbar söndag En alldeles underbar söndag

Ja sen fick jag presenter också, blåbärsbuske av syrran, lavendel av andra syrran, jordärtsskocka av Catta och Danne, vackra örhänge av Becks och Tommy och Xanté och uppläggningsbestick av mina älskade föräldrar. Precis exakt sånt som jag ville ha och som jag gillar, älskar att min familj känner mig så bar.

En alldeles underbar söndag

Det bästa med hela dagen idag var att en älskad och saknad kom på besök. En saknad som jag inte har kramat på nio år, en saknad som rycktes bort från mig men idag fick jag möjligheten att inte bara krama honom utan även att återigen ha honom som en i familjen om än för en dag. En alldeles underbar söndag!

En alldeles underbar söndag

Vincent var bjuden på kalas och gick alldeles själv till kalaset. Nu var det ju till go’a Josefine som bara bor en bit bort men ändå helt själv med flaggan i handen och presenterna under armen. När blev han så stor?
En alldeles underbar söndag

Kvällen är här sedan länge, jag borde sovit men det är för mycket känslor i omlopp i kroppen.
En alldeles underbar söndag!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.