När jag väljer det positiva

Idag var det en stressig morgon, Alfred ville inte bli lämnad på förskolan och givetvis så blev det tågstrul så tåget stod still i en halvtimme. Jag fokuserade på min livsinställning, det jag sänder ut är det jag får tillbaka. Jag insåg att tåget kommer inte röra sig fortare för att jag blir irriterad så jag lät det rinna av mig. När jag väl kom till Malmö möttes jag av en strålande sol så leendet började sprida sig från öra till öra.

20130523-210727.jpg

20130523-210733.jpg
Tänk så lätt stegen var att ta, hade jag inte tänkt på min livsinställning så hade jag varit irriterad så jag hade klampat upp till jobb med tunga steg. Min dag blev mycket ljusare och lättare för att jag ändrade min inställning!

20130523-211044.jpg
Delade glädje ÄR dubbel glädje!

3 kommentarer

    • Ja den halvtimmen gick rasande fort och jag tror det var för att jag inte brydde mig. Inget jag gjorde eller sa skulle få tåget att rulla så då kunde jag lika gärna strunta i det. 🙂
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.