När kvällen sänker sig

När kvällen sänker sig och allt blir lugnt då älskar jag att gå en runda. Igår gick jag en runda med Sid och tog några foto med kameran, fotona hamnade på Instagram där jag är mer aktiv just nu. 

Idag tog Kärleken kvällsrundan med Sid och jag gick ut i min lilla lilla trädgård. Jag gillar att säga godnatt till trädgården, farmor sa alltid godnatt till djuren så då kan jag säga godnatt till växterna. 

Min ena klematis har börjat veckla ut sin knopp, midsommarrosens knoppar har börjat ta sin mörkcerisa färg och tusenskönorna lyser vita i gräsmattan. Jag älskar verkligen blommor!

Bordet har torkats av, stolarna ställs tillrätta, filtar och dynor bärs in och lamporna i blomlådorna har börjat lysa. Jag kollar tempen i poolen och det är fortfarande över 20°. 

Klockan är över tio men det är fortfarande tillräckligt varmt för shorts, ja egentligen behövs inte koftan heller. Jag önskar att hela familjen var lediga imorgon för då hade vi kunnat sitta på altanen och bara prata, vira in oss i filtar när det kyliga faller och flytta närmre varandra när mörkret faller för att kunna se på varandra, bara jag och Kärleken i en ljummen natt. Det är sommarkänsla det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.