När målet blir start

Idag var jag och shoppade ett par nya jeans. Jag hade inte något stort hopp om att finna ett par som passade mig eftersom jag bara var i lilla Höör och shoppade. Men in på favoritaffären gick jag i.a.f. och hjälp fick jag direkt. Tre par jeansleggings hängdes över min arm och jag gick in i provrummet med en djup suck och tungt sinne. Men döm om min förvåning för alla tre paren passade så det vara en smaksak om vilka jag skulle ha. Det var Esprit jeans, alla tre! *s* Så nu har jag nått mitt mål utan att ens har hunnit börja kämpa för det. Var står jag nu då? Mållös? Och var ska man sluta om man börjar i mål?
Antingen så har Esprit börjat göra större storlekar eller så är jag inte så tjock som jag tror. Jag vet vilket jag väljer att tro på. *s*

En sak som har gjort mig lite nedstämd den sista tiden är att min kära mor klarar av helvetesmaskinen i 30 min och jag orkade inte kämpa mer än fem min. Känns så där skoj att veta att min gamla mor är i bättre skick än mig. Fast samtidigt så har det grämt mig lite för jag vet ju att hon inte orkar hänga med i min takt på vattengympan. Men idag fick jag min förklaring! Moahahaha gamla morsan fixade inte mer än 10 min på samma helvetesmaskin som jag har stått på! Det var en helt annan sak sa hon, mkt svårare! Det var väl det jag visste, inte är jag i sämre skick än morsan inte. Moahaha! Enda sanna glädjen är skadeglädjen! 😉

6 kommentarer

   • Jag var på den där affären….. Du vet den… Köpte ett ekologiskt linne.. Vitt. Var även på Falkenklevs, hittade en tröja för 100kr. satt som en smäck. Har haft den idag, örhängen till dottern och hade bara kortet med mig och de tog inte mindre än 50kr på Larssons på kortet så då fick jag ju köpa några örhänge till 🙂

 1. Crosstrainer hatar jag .. springer hellre .. tråk!! Pallar inte heller länge på den !
  Så klart att du är mindre och inte storlekarna!!
  Ha en underbar helg !

  • Åh va skönt att höra att det finns fler som hatar helvetesmaskinen! Jag skulle tränat idag men det blev en runda på Djurparken istället. Trevligt men jag saknar min träning! 🙁 Har bestämt mig för att köra intervallträning på löpbandet nästa gång jag tränar. 5 minuter gång och 1 minut löpning i 20-30 minuter, det borde ju ge lite resultat. 🙂
   Hoppas att din helg är underbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.