När man svettas bort

Ja alltså hua vad varmt det är idag också. Igår trodde jag att mycket berodde på mina nerver men idag är det ju minst lika varmt och jag är som om jag hade varit i bastun i 5 timmar. Bara jag tänker på att gör något så svettas jag bort några liter. Ja ja jag borde ju inte klaga för jag gillar när det är varmt och jag gnäller förbenat mycket i februari. haha Men ge mig syre iaf okej? Bara lite mer syre.
Hur har ni det? Tycker det verkar som det är samma tryckande känsla över hela Sverige oavsett om det regnar eller ej.

Idag har jag redigerat fotona från gårdagens bröllopsfotografering. Vilka bilder! Hur kul som helst ju. Ja jag är nöjd så nu hoppas jag bara att brudparet också blir nöjda. Jag kommer att visa er bilderna men inte nu, brudparet måste få titta först. Fast någon skulle jag kanske kunna sippra igenom?

DSC_5532

DSC_5560 DSC_5579

Maltesholms Slott, som hämtat ur en filmatisering av en Jane Austen.

DSC_5540

DSC_5541

Givetvis så var där en fantastisk lavendelrabatt. Helt ljuvlig.

DSC_5789 DSC_5590

DSC_5588

Det är nästan så jag kan ta på historien som finns i området.
Jag hör hästarna gnägga, vagnarna knarra och lågmälda röster från fina damer som eskorteras av herrar med höga hattar.
Åh vad jag älskar att släppa loss min fantasi och låta historien väcka mig.

DSC_5651 DSC_5618

Tänk att jag fick förtroendet att dokumentera Maria och Christians Kärleksdag!
Tack!

 

4 kommentarer

 1. Tårarna rinner ner från mina kinder!!!!!!!! Bilderna är helt FANTASTISKA!!!!! Är så lycklig lottat att ha så så så så fin vän som gör så så så mycket för en!!! Hur ska jag någonsin kunna tacka dig??????

  Många kramar från fru Juhlin:)))

  • De första bilderna är klara vännen. Vi ska fixa de sista så fort vi kan så kommer vi förhoppningsvis ut med de till er i veckan. Kan ni inte vänta att titta får ni komma hit och titta på det som är klart.

   Va glad jag blir att ni gillade bilderna! Jag är så glad att ni litade på mig och min förmåga att fotografera.

   Kram på er herr och fru Juhlin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.