När vi firade fyra år

När vi firade fyra år som gifta så gick vi inte ut och åt. När vi firade fyra år som gifta åkte vi inte iväg och bodde på hotell.

När vi firade fyra år När vi firade fyra år

När vi firade fyra år som gifta satt vi hemma på altanen och åt ostbricka. Det var jättegott och precis lagom firande för fruktbröllopet. Jag fick reda på att fjärde året som gifta ja då firar man fruktbröllop. Är du gift? Vad firar du isf för bröllop i år? Om du inte vet så hittar du en lista här

När vi firade fyra år När vi firade fyra år

Jag köpte ost på ostaffären här i Höör, de har så bra utbud. Där stod en flaska must från Sövde Musteri och lockade mig, jag är svag för must. Den var suverän till ostarna, kan varmt rekommenderas.

Vi satt ute länge, tittade på en film och bara pratade. Det var en jättemysig kväll, bara jag och Kärleken eftersom barnen har varit hos mina föräldrar denna veckan. Jag vet att vi behöver regn, jag vet att bönderna har katastrofliknande bekymmer nu och jag vet att djuren lider men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det är en sån himla skön sommar. Jag mår väl!

När vi firade fyra år

När vi firade fyra år som gifta väntade en rosa bukett på köksbänken på mig när jag kom hem. Kärleken han kan han! Eller ja tjejerna på Blomsterverkstan vet vad jag tycker om och Kärleken vet att det är dit han ska gå.

Tänk att vi firade fyra år som gifta, tiden går snabbt när man har roligt!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.