Nerver och klåda

 

Blev förälskad i detta tyget. Tycker det är helt ljuvligt!

Jag har fått syklåda, jag blir rastlös om jag inte får sy. 🙂
Idag köpte jag detta ljuvliga tyg och mörkläggningstyg, det ska sys gardin till Affes rum. Men nu måste jag erkänna att jag är lite nervös. Vad har jag gett mig in på? Två tyg som ska sys ihop för att sen sys till en gardin. Ehhh, hur då?
Har jag tagit mig vatten över huvudet nu?

7 kommentarer

  • Är inte så säker på det men TACK! Orkade inte sy klart den igår så jag tänkte hinna med den idag mellan utrotningen av dammråttorna.

  • Tyget riktigt lockade på mig från hyllan, hörde ett svagt “ta mig, jag är vackrast, jag ska förgylla ditt rum” och det kunde jag inte motstå. *s*
   Tack, tack – skitduktig vet jag inte och jag tror jag är rädd för att mitt nyvunna syförtroende ska få sig en törn. Men det är ju bara till att prova. Som sambon sa, blir det inte bra så finns det nytt tyg i affären. *s*

 1. Fint tyg!

  Berätta hur det går!

  Jag har en idé om att vår hall ska ha en cafégardin som är grön inåt och blå utåt.
  Uteplatsen hade blivit jättefin och hallen ännu finare.

  Men jag får kanske börja med att hitta tyget!

  • Visst är tyget galet vackert! Blev helt salig när jag såg det. 🙂 Korgcenter i Höör, inne vid Ica, har massa fina tyger och annat smått och gott. Men annars tycker jag du ska satsa på Stoff & Stil på Svågertorp för dom har typ allt och lite till.

   Det lät som det kunde bli jättelikt i er hall.
   När jag har lyckats hitta tiden att sy färdigt gardinen så ska jag berätta och visa lite mer. Just nu ligger tygen klippta och ihop nålade. Drar mig fortfarande lite för att sy ihop dom. Tänk om det blir fel?
   Tycker du också om att sy?

   • Hallen blir hur fin som helst!!

    Just nu känns det som det bara flyter på i livet fast jag är trött så jag inte vet vilket barn som heter vad ; ) ! Men jag känner mig glad!

    Periodvis tycker jag om att sy. Men det har bara blivit kuddar, gardiner mm till hemmet. Och pumpadräkter till barnen!

    Jag har handlat en del tyg i affären på andra sidan gatan från “Lövis” / Ica. Men det blir nog en tur till Stoffo Stil efter mdisommar.

    Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.