Nu minns jag

Efter gårdagen minns jag tydligt varför jag gillar mitt jobb så mycket. Jag har världens bästa kollegor!

20120111-065045.jpg

Gårdagen var lång, rörig och fylld av skratt. Jag tror även att jag har träffat den manliga versionen av mig, när det kommer till att prata mycket. Hur kul som helst!
En hel del förändringar har skett på jobb under min mammaledighet bl.a. så har jag fått en hel hög med nya kollegor och de jag har lärt känna hittills gillar jag. Visst dom är jurister men det får man försöka se förbi. Haha

Idag är jag galet trött och det var svårt att slita sig från kudden men det gick ändå mycket lättare än vad det har gjort den sista tiden. Det kanske bara är en smekmånad innan vardagen kickar in men jag tror att jag har hittat rätt i mitt jobbliv, jag tror jag är där jag ska vara. Förändringar ska givetvis få komma men inte att jag skulle söka mig utanför huset. Pengar är inte allt, för mig är det viktigare att trivas och gilla det jag gör än att få två-tre tusen mer i månaden.

Jag väljer ett leende på läpparna framför ett dollartecken i ögonen – fast båda hade givetvis varit att föredra. Haha

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.