Nu orkar jag inte mer!

Nu orkar jag inte mer! Det är utbrott efter utbrott, det är sura miner och stampandes uppför trappan. Hela familjen går som på nålar för att vi inte ska ryka ihop. Det är allt från att där är tvätt kvar i torktumlaren till att man inte får dricka julmust mitt i veckan till att man måste läsa sin läxa till att man måste ta undan disken efter sig eller den allra värsta att man måste gå och lägga sig för att sedan behöva gå upp när man väl sover. Jo men det är så himla trevligt och enkelt att vara förälder!
I går fick jag migrän och idag har jag haft huvudvärk oh the joy… Jag kopplade in mig på min TENS och sen drog jag upp styrkan, högre, högre, högre men när armarna började rycka så fick jag sänka lite.
Det här med att jag inte jobbar gör mig till en lättirriterad kärring och min familj blir fruktansvärt bekväm! Tack gode gud för att jobbet börjar på måndag! Det är med stor glädje jag ser framemot att jobba mellandagarna! Eller ja just nu känns det iaf så men till mellandagarna kanske jag inte gläds lika mycket. haha

Jag vill bara ha ett tips på hur jag blir en människa med outtömliga mängder av tålamod! Jag vill bara ha tips på hur jag blir en människa med ofantliga talanger för att vara pedagogisk till en arg sexåring och en sur åttaåring! Jag vill bara ha tips på hur jag blir en bra mamma som inte får gråa hår i förtid och som inte gråter sig till sömns. Nu orkar jag inte mer!
Nu orkar jag inte mer

Eller jo det är väl klart att jag orkar, det är väl klart att jag vet att jag är en bra mamma till mina barn och det är väl klart att jag inte gråter mig till sömns alla nätter men det är lite tufft nu. Jag vet att vi behöver få rutiner, få in ekorrhjulet i livet igen. Oavsett hur mycket jag kommer vara trött på att helgerna består av två dagar och veckorna av 72 dagar så vet jag att det är dt bästa för vår familj, det är då vi fungerar som bäst när vi har rutiner och vanor. Men just nu är det allt lite tufft och jag är lite gnällig.
Nu orkar jag inte mer med att vara sån här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.