Nyårsafton 2016

Nyårsafton 2016 firade vi i hemmet, bara familjen. Det var riktigt lugnt och skönt eller ja alltså det innehöll det vanliga “mamma, Affe slog mig” och ” snälla Alfred, lyssna på vad vi säger” och “Vincent nu räcker det!” Men annars var det lugnt, skönt och mysigt.

Nyårsafton 2016 Nyårsafton 2016 Nyårsafton 2016

Jag dukade med mina guldiga tallrikar som pojkarna älskar, de säger att de känner sig som kungar när vi har guldtallrikar.
Jag gjorde räkmackor till förrätt till mig och Kärleken, barnen fick ägg och kaviar på sina mackor. Kärleken är överkänslig mot skaldjur och jag är allergisk mot skaldjur men en gång om året så vill jag ha en räkmacka.
Till förrätt gjorde jag fläskfilé, kroketter och vitlöksbröd, precis som pojkarna önskade.
Efterrätten blev Kärlekens favorit dvs pannacotta. Jag var lite elak mot honom för jag gjorde en snabb hallonsylt och sen stoppade jag i några minimaränger och toppade med choklad. Egentligen hade jag velat toppa med lite lakrits men det ville inte resten av familjen.

Nyårsafton 2016 var helt klart en bra nyårsafton! Vi tittade på film, hela familjen. Vi pratade och vi bara var tillsammans, så himla mysigt.
Nyårsafton 2016 Nyårsafton 2016 Nyårsafton 2016 Nyårsafton 2016

Vi köper inte några fyrverkerier, vi gör som farmor och tänder tomtebloss. Hur vackert det än är med fyrverkeri så förstår jag inte för mitt liv hur man kan lägga så mycket pengar på att tja sätta fyr på pengar. Man kan diskutera hur farligt det är för djuren, de vilda djuren och det skrämmer de tama djuren men det kommer alltid handla om vad folk har för åsikter där och det kommer alltid vara en diskussion som försöker visa olika fakta som stödjer deras åsikter. Däremot så finns det en sak man inte kan debattera och det är att man sätter fyr på pengar. Du tar pengar och ger till en handlare och för det får du något som du sätter en tändare till och poff så har du bokstavligt talat eldat upp dina pengar. Men viss det är vackert fast det skrämmer skiten ur djuren.
Nyårsafton 2016 Nyårsafton 2016 Nyårsafton 2016 Nyårsafton 2016 Nyårsafton 2016

Det smällde rejält och Vincent blev rädd att det skulle träffa huset och sätta fyr på det. Sen lugnade han sig lite när han såg hur högt de gick men visst grannen som stod inne på vår lilla gata mitt bland husen, hans fyrverkeri var inte några höjdare…
Nyårsafton 2016 Nyårsafton 2016 Nyårsafton 2016

Tvåtusensjutton (2017)

2017 – året då Kärleken och jag firar 10 år, helt sjukt hur åren springer förbi.
2017 – året då jag fyller 40 år, I’m living it!
2017 – året då Vincent börjar 3an!!!
2017 – året som förmodligen inte kommer vara mer glittrande och himlastormande än andra år för mina år är rätt bra men förhoppningsvis är 2017 något snällare, snällare i samhället och snällare så vi slipper förlora så många som på olika sätt har påverkat våra liv.
2017 – året som är här och nu!

Let the new year begin, let the new days come, let the love shine and the hate gone.
Come bringing joy, come bringing peace.
✨Happy New 2017 ✨
Nyårsafton 2016 Nyårsafton 2016

Gott Nytt År!

2 kommentarer

    • God fortsättning! Ja det är inte så dumt med guldtallrikar. Jag har köpt de hos Blomsterverkstan i Höör för något år sedan tror tyvärr inte att hon har fler men du kan höra med henne för hon finns på FB.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.