Nyårsdagen och Ivanhoe

Nyårsdagen och Ivanhoe är ett måste annars har det inte varit nyår! Vi sitter i soffan hela familjen och tittar lika fascinerat på Ivanhoe, ja okej maken är inte fullt lika fascinerad som resten av familjen. Liksom alltid så tycker jag att Ivanhoe väljer fel!
Nyårsdagen och Ivanhoe Nyårsdagen och Ivanhoe

Jag fortsätter dricka rosa bubblor eftersom jag bara dricker alkoholfritt kan jag utan problem njuta av ett glas bubbel när som helst. Jag blev väldigt glatt överraskad av detta ekologiska rosa bubbel för de smakade som vanligt bubbel fast tja godare faktiskt. Så vill ni ha ett gott bubbel som är alkoholfritt så kan jag varmt rekommendera God Dryck N°2 för endast 85 kr. Det finns även som vanligt bubbel dvs inte rosé och då heter det God Dryck N°1.
Så nu skålar jag in Nyårsdagen och Ivanhoe som varje år får mig att vilja titta på Röda Nejlikan för där har han iaf vett nog att välja rätt kvinna den därnia Anthony Andrews.
Förresten vet ni om att Ivanhoe (alltså Anthony Andrews) blir 69 år i år, gamla gubben. haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.