En dagens så här på årets nästsista dag. Blusen jag har på mig är mörkt marinblå (färgen återges inte så bra på foto) och jag kämpar för att trivas i den. Svarta byxor och svart linne. När vi ger oss av till bian kommer jag hoppa i mina bruna stövlar så då tonas det svarta ner. En skön outfit för att titta på bio. Anledningen till att jag tar dessa outfits foto är för att jag ska lära mig själv att jag är inte dålig eller fel, samhällets regler är vad som är dåliga och fel! En outfit kan vara fel. En outfit kan vara dålig. Tex är det fel att ha ballerinakjol och högklackat om man ska ut i skogen men den outfiten är inte fel för att den sitter på en person som inte faller inom samhällets normramar. Tex det är dåligt att gå i korta shorts och tubtop när man ska åka pulka men det är inte en dålig outfit för att outfiten sitter på en person som inte faller inom samhällets normramar. 

Hur en person ser ut kan inte vara fel eller dåligt! Däremot är det både fel och dåligt att döma någon utifrån hur hen ser ut!

Ootd is a dark marine blue blouse and black trousers. The blouse and I aren’t the best friends yet, I hope we will become that but hmmm. We are going to the movies and then I will wear my brown boots so that the black will be tuned down. I hate the fact that every thing is better in my head than irl. I hate the fact that I let society rules blind me so that I only se all “the bad and the wrong” with myself. I’m not bad! I’m not wrong! I’m just bigger than society think I should be. 

2 kommentarer

    • Tack! ?? Ofta glömmer vi bort att det är kläderna det är fel på, inte människan för nog står vi där och skyller på våra höfter eller bröst eller rumpa när något inte sitter som vi förväntade oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.