Måndag, sol och vår

Det är måndag, sol och vår, en bra start på veckan alltså. Idag bestämde jag mig för att vi skulle gå till skolan och ta Sidisen med oss så han fick en långpromenad. Det är verkligen vår i luften idag, jag behövde ingen jacka faktiskt utan det räckte med min tjocka kofta från Halens. Helt underbart!
barn hund Papillon Chihuahua yorkshireterrier blandras kofta Halens måndag sol

Älskar när Alfred bär starka färg, han klär så bra i det. Alfreds jacka är en windfleece från Polarn, jag tycker att dom är otroligt bra för de håller barnen varma och torra.
Min kofta är en sådan där som ser ut som en Odd Molly-kofta men är bra mycket billigare. Det bär mig emot att betala så mycket pengar för en kofta, jag använder ju koftor som jackor så fort vädret tillåter det så jag sliter koftor rätt hårt. Fast snygga är de ju förstås. Min kofta hittar ni här.

anemones vitsippor Höörs kommun påsklilja narcisser Höörs kommun

Jag tycker att Höörs kommun har gjort det så galet vackert runt om i Höör med massa planteringar. Krokusar på ett ställe, påskliljor på ett annat och tulpaner på ett tredje, stora sjok av blommor som snart står i blom så att det blir som hav av blommor.
Förra lördagen såg jag de första vitsipporna men nu ser jag de överallt, det går snabbt när väl solen och värmen börjar komma. Måste nog ta en tur ut i Sövröd för att se om det fortfarande växer lika många vitsippor vid farmors bäck som det gjorde när jag var liten.
DSC_1211

På köksbordet står buketten som pojkarna plockade åt mig igår och Vincent plockade en bukett vitsippor till fröken imorse. Det är måndag och sol, det är vår. Jag ska ta mig en kopp kaffe till av det goda kaffet som min store lille Alfred bryggde åt mig och ikväll ska Vincent laga spaghetti och köttfärssås. Mina pojkar börjar bli rejält stora nu.

En måndag, sol och vår ja sämre kan man ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.