Och nu då?

DSC_3583 DSC_3589

Jag tror jag börjar bli rastlös, jag har ju en hel del jag kan göra och bör göra men det är precis som att det inte räcker till. Jag börjar bli rastlös så jag tänker ofta och nu då? Jag tror det handlar om att det börjar sjunka in i medvetandet att jag måste hitta grunden till varför jag mår dåligt och hur jag kan lära mig att leva med det. Då är det betydligt lättare att fundera på jobbet och vad jag ska göra fortsättningsvis av mitt liv. Att jobba med sig själv är så otroligt jobbigt även om det är enormt givande.
Yogan är definitivt ett redskap i att komma till grunden, idag gick det inte så bra men det är ändå bra för då får jag öva på att det är okej att inte alltid nå fram.  
I julklapp önskar jag mig att någon kom med inte bara svaret på vad jag vill göra i resten av livet utan även har allt färdigt, jobb, karriär, yrke och hur det ska funka med hemmalivet. Snälla tomten!

2 kommentarer

  1. Det finns inga lätta svar var man hittar allting. Önskar jag kunde tipsa tomten. Eller så får du plocka ihop de bitar du har och bara gå vidare, packa en halvfull korg som du fyller på på vägen. Som att plocka svamp ungefär, det går inte att hitta alla på samma ställe utan lite rörelse hit och dit brukar vara grejen.
    kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.