Och solen skiner

  
 Imorse hade regnet fallit och himlen var grå. Jag tog tåget till Malmö och träffade mina fd kollegor för att diskutera lite då vissa av dem är mina referenser. Kära som de är min go’a kollegor, så bjöd de på påskfrukost. Jag höll nästan på att missa tiden till coachen för att vi hade så mycket att prata om.  

Innan jag stack hem så tog jag en lunch med min Jenny-Penny på jobb. Riktigt kul att träffa på gamla kollegor i matsalen, först hälsar de och sen stannar de upp och tittar igen och sen ett nä men hej. Haha hur kul som helst!  

 Och när jag steg av tåget i Höör då sken solen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.