Ofrivillig mysmorgon

20111005-064018.jpg

Idag ska jag och barnen ha en mamma & barn mysdag. Det innebär att Vincent får stanna hemma från förskolan, det innebär att vi inte har några tider att passa, det innebär att jag inte behöver väcka dom men det innebär inte att det är okej att Alfred vaknar halv fyra!
Tanken var att vi inte skulle stiga upp tidigt utan vi skulle ha mysmorgon i sängen för det var toklängesen jag hade en mysmorgon med dom. Men nu sitter jag här i soffan och är vaken. Alfred somna om igen, ungefär en kvart innan kärlekens klocka ringde.
För att inte bara somna i soffan har jag sett till att denna ofrivilliga tidiga morgon blir en mysmorgon, tända ljus, vaniljlatte och Rachel Ray på tv:n.

Allt för att jag ska klara av mitt nya motto. To accept the things I cannot change Dvs att inte ödsla energi på saker jag inte styr över så som när barnen vaknar, när tåget är försenat osv.

Go’morron kamrater

8 kommentarer

  1. Synd texten är så lång.. Hade varit fin stansad på halsband… Eller i en bred skinbit som armband.. Klokt att ta vara på tiden hemma, Emma! Man saknar den så mycket sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.