Om jag hade fått välja

Tänk om jag hade fått välja gymnasieskola nu, då vet jag direkt var jag hade velat gå.

   
    
 Jag hade velat gå på en sån här vacker skola. Det måste ju vara en fröjd att gå till skolan varje dag.  

    
 Ungdomarna som går där får jobba med blommor varje dag, lära sig tegla, lära sig odla och lära sig allt om att driva en trädgård. Tänk vilken fröjd det hade varit att gå i skolan då! 

    
 Höstvackert har de gjort det med dekorationer kring skolbyggnaden. Ja jag är allt en smula avundsjuk men jag gläds åt att ungdomarna har denna möjligheten för det är nämligen ingen vanlig skola. Detta är nämligen Karolinaskolan och Linnéaskolan i Höör. Skola för ungdomar med inlärningssvårigheter tex ADHD. Fatta va häftigt detta är! En skola som vet allt om deras omständigheter kring lärandet och som erbjuder de en utbildning och ett hantverk, för ja att sköta om djur, växter och natur är ett hantverk idag. Så otroligt fint! Jag är stolt över att Höör har dessa skolor i kommunen. 

Jag hoppas att ungdomarna som behöver denna skolan alltid ska ha tillgång till den och att vetskapen om skolan sprids.

Jag kan inte säga att jag avundas de deras problematik men jag avundas absolut de för deras underbara skola och utbildning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.