Om orken hade funnits

Det finns ett hus i Höör som jag blev kär i för ungefär fem år sen. Huset är bortglömt och oälskat. Trädgården är övervuxen och halvt gömd av en tokstor gran. Hade jag trott på att jag hade orkat leva i ett renoveringsprojekt i många år så hade jag inte gett mig förrän huset var vårt.
Huset har så många fler lyckliga år och minnen att ge.
Ett glas hemmagjord jordgubbssaft och hemmabakta kanelbullar på punschverandan en varm sommardag. En trevlig sommarkväll i goda vänners lag spelandes krocket.
Jag vet att jag hade kunnat varit riktigt lycklig i det huset.

20110615-153552.jpg

20110615-153639.jpg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.