Ordning och reda, pengar på freda’

Idag är det stora städ- & tvättdagen här. Tvätthögen är så stor att man måste ha stege för att komma över den och dammråttorna får fångas med råttfälla. Hur kan det komma sig att mitt hem blev så här? Jo just det ja, jag hade något roligare för mig! 🙂 Hellre lite dammigt och men glada minnen än rent här hemma och inga vänner att dela minnen med. Fast attans vad det är skönt när man har ett välstädat hem! En gyllene medel väg hade varit kanon! *s*

Vad gör ni andra en gråmulen torsdag som denna?

8 kommentarer

 1. Inget speciellt, har dock en sjukling som vill att jag ska ta hand om honom. Men jag funderar på att ge mig ut och springa en runda, sen måste ju vovven få sitt osså så det blir nog en långpromenad med honom senare idag.

  Fast egentligen så borde jag göra som du har gjort, dvs städa. För en gångs skull har vi inte en massa tvätt, men dammråttor har vi jättemånga….men nä städningen får bli tills i morgon.

 2. Borde städa, men du vet hur jag har dte. Fick ett meddelande om en bok jag beställt som hade kommit. Så jag hämtade den och sitter nu med 2 böcker och försöker inspireras 🙂

 3. Fick inte städat så mkt idag. Jag bjöd finaste föräldrarna på lunch istället och sen pratade vi bort hela eftermiddagen. <3
  Jag tycker det är kul att städa men det är tufft att komma igång. Men jag gör ett nytt försök i morgon. *s*

  • Tycker du gjorde helt rätt! Vill också kunna bjuda () på lunch lite så där impulsivt 🙁 Men imorgon får min pappa ett impulspaket 🙂

    • Nyckelringen jag la ut på FB i förgår.. Familjens Överhuvud 🙂 HAn kan ju få tro att han är det 🙂 Skulle vilja se hans min när han öppnar den, men han är ju lite långt borta.. Hoppas att han räknar ut att den är från mig, men det är ju inte så svårt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.