Tomt och innehållslöst

Precis så känns mitt huvud. Jag vill bloggga om något som engagerar mig, som triggar igång mig, som genererar många kommentarer så det blir en härlig diskussion men… Jag har ingenting att säga, det är bara helt blankt i huvudet. Det är inte ofta som jag är mållös men tydligen så är det en sådan dag idag.

Får nog ta mig en kopp kaffe och fundera på hur det kan komma sig att det är stiltje i huvudet.

3 kommentarer

  1. Det blir så ibland. Själv bloggar jag mindre när jag har mycket att skriva i skolan, får liksom utlopp för skrivandet då även om jag kan känna mig sugen på att blogga.

    Men man kommer igen. Håll ut 🙂

  2. Du vet att du kan alltid skriva om hur mycket du tycker om mig! 😉 Det borde bli ett lååångt inlägg! *fniss*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.