Oj så farligt!

Idag blev jag inlurad på en hemsida som är farlig! Campadre heter den. Det är en sida där man kan köpa märkesvaror för en mkt billigare peng, det är garanterat äkta varor. Gå gärna in och bli medlemmar för shit vad man kan fynds! Jag hade inte varit medlem länge innan jag köpte min första sak. *s* Efter den 7 april kan våren komma med stormsteg för då kan jag glassa runt i dessa otroligt snygga solglasögon från Pilgrim! Me like! 🙂

Shit va snygg jag kommer vara till våren! Ser det framför mig, assnygga solglasögon, blond igen (tack och lov), solbränd (ska slänga mig i solarium så jag inte ser ut som en vampyr) och lite mer trimmad kropp än förra våren. *s*

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.