Otrogen?

Tittar på Fråga Olle dokumentären på 5:an. Ikväll handlar det om otrohet, honeytraps, swingers osv. Den genomgående frågan i dokumentären är “Vart går gränsen för otrohet?”. Jag kommer inte på ngt bra svar. Ja givetvis är sex otrohet men är det där gränsen går? Jag tror inte jag har ngt bra svar, jag tror att jag hade behövt vara i situationen för att avgöra om jag hade känt mig bedragen eller att jag hade bedragit. Jag gillar såna här diskussioner så snälla ge mig eran syn på otrohet!

6 kommentarer

 1. Det ÄR svårt. Jag anser nog att om man har rätt individ vid sin sida/förhållande så behöver man inte söka andra. Jag kan tycka att en annan person är oerhört vacker, intressant och bli lite “till” mig utan att vara otrogen. (Man kan ju bli “till sig” av andra saker med…) Men när den där “till” blir steget längre att man önskar/vill vara lite mer intimt med den andre börjar man nudda hårt på kanten till otrohet.
  Själv är jag svartsjuk som fasen och kan klara en kram från andra, både mot mig själv och mot min kärlek. Jag skulle inte pussa någon annan på munnen dels av respekt mot min kärlek men även för att inte utsätta mig för frestelse… Jag behöver mer än bara fysisk kontakt… Då jag själv blivit utsatt för otrohet så får jag säga att det var lika mycket att de haft sex som att jag blivit förd bakom ljuset som sårade. Tror att de som är otrogna vill ha två världar och vägrar offra det ena för det andra. Men man får faktiskt bestämma sig om man vill spara kakan eller äta upp den. 😉
  (Tror inte jag tillförde något…sorry)

  • Men hur tänker Dr Phil då? Är det vad du kan göra utan att du känner att du gör fel eller det vad du kan göra utan att partnern känner att det är fel?

   • Jag skulle säga att det är vad jag kan göra (när min partner står brevid) utan att jag känner att det är fel. Dvs för min del innebär det en kram och puss på kinden. Puss på munnen är att ta steget över till otrohet enl mig…

 2. Jag håller med dig Emma, en puss är ok men inte kyss. En kyss är mer sexuellt och kan lätt leda till nåt mer. Jag har pussat flera upptagna män på tex nyår – utan att det betytt ett dugg! En puss kan vara en hälsning ungefär som en kram. Men det är svårt att dra gränsen ibland, särskilt när man talar om olika exempel/situationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.