Over and out

Om fyra månader har julen kommit och gått. Om exakt fyra månader är det annandag jul. A N N A N D A G J U L! Att veta det gör att det knottras i hela kroppen på mig. Jag älskar julen, jag älskar allt med julen.

Det är hög tid att börja planera julen. Var vi ska vara på julafton vet jag redan, det bestämdes förra julen (om nu planen kvarstår). Men alla paketen, maten, pyntandet, gardinerna, granen – åh granen! I år kommer jag även ha en adventsgran ute. Ante har redan beställt mina granar. <3 Det är kärlek! En man som inte är så glad i julen som i augusti beställer en utegran och en innegran till sin sambo. <3

Hösten kommer verkligen närmre, med stormsteg. Nu pratar jag inte bara vädret utan alla aktiviteter också. Idag är sista dagen jag har två hemmabarn. På måndag är min lille Vincent förskolebarn igen. Då är det bara jag och den skvattgalne hemma några timmar varje dag. Det kommer bli så annorlunda och jag tror att jag kommer känna det som att Vincent har blivit stor, lite för stor. Men oj vad han kommer ha skoj, han behöver förskolan och pedagogernas kunskap.
Igår hade jag Me&I-party och det var en höstplanering. Jag köpte förskolekläder till Vincent och till Alfred blev det kläder som *suckar* känns alldeles för stora men är inte det. Den här hösten kommer gå snabbt. Alfreds småbarnstid går så mycket snabbare än Vincents. Jag hoppas att jag denna hösten kommer ta tillvara på tiden med dom. För just nu känns det som att jag plötsligt kommer vakna upp och då är de dags att skicka iväg dom till gymnasiet. Men vet ni vad? Jag längtar efter att få se deras uppväxt. Tänk vad häftigt att jag ska få se två pojkar växa upp och bli män. Och ja givetvis kommer jag se till att dom blir bra män som älskar sin mamma och inser att alla människor förtjänar respekt. 😉

Ha en ljuvlig fredag gott folk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.