Överallt och ingenstans

Det är kaos i min hjärna nu, tankarna är överallt och ingenstans. Jag kan gå in i affären och veta exakt vad jag ska handla men när jag går ut från affären så har jag missat något. Även om det bara skulle vara typ tre varor jag behövde.

Jag kan sitta och prata med någon för att plötsligt, även mitt i en mening, så vet jag inte vad vi pratade om eller vad jag skulle säga. Jag kan somna i soffan för att sedan vakna och inte veta var jag är eller om det är morgon eller kväll.

Jag kan vara supertrött när jag går och lägger mig men när huvudet träffar kudden så far tusentals tankar genom huvudet. Det är så att jag tänker färdigt en tanke utan det bara dyker upp en ny. Som om någon hade hällt en spann tankar över mig. Rena autostradan genom hjärnan. Då kan jag ju så klart inte somna.

Fast det var ju inte ens detta jag hade tänkt att jag skulle blogga om. Som sagt, överallt och ingenstans.

Pasta Alfredo med kyckling och ärtor

Idag blev jag så sugen på pasta men jag visste inte vad jag skulle göra för rätt. Sen såg jag faktiskt ett TikTok-klipp där en kille gjorde sin egna pasta och sedan gjorde han Pasta Alfredo. Så då fick det bli det. Jag använde mig av detta receptet. Galet enkel men god rätt. Fick godkänt av hela familjen.

På fredag åker det

Jag har en klipptid på fredag och nu är ju den stora frågan hur mycket ska åka av? Pinterest är ju en källa för inspiration, jag kan sitta där i timmar. haha

Så fina frisyrer men är det tillräckligt? Är det så jag vill ha det eller?

Ska jag kanske klippa mig kort? Håret är slitet eftersom jag blonderade det så kraftigt i somras. Det behöver klippas av så är det bara. Frågan är nu bara hur mycket ska jag våga? Fast det är ju bara hår så det är egentligen inte hela världen, det växer ju ut igen.

Mello

Nu är det dags för Mello! Tittar ni? Vem håller ni på idag?
Förra veckan gick min favorit vidare, Danny.

Nu köööööör vi!

16 kommentarer

 1. Det du beskriver i början på inlägget kan jag bara skriva under på. Letar efter saker och sen hittar jag det mitt framför näsan. Nu senast är kortläsaren till minneskortet bara bort.
  Ser mellon nu, men har inte lyssnat innan. Hittills är det Anton Evald bäst, men allt är ju inte klart än.

  • Alltså det är så irriterande! Hur kan man bli så förvirrad?
   Jag gillade Antons låt men bäst var nog Patrik Jean var bäst och sen älskade jag även 90-talet.

  • När jag arbetade som handläggare på SKV så hade jag alltid ett block och en penna bredvid sängen för de bästa formuleringarna för brev ut till skattskyldig kom alltid när jag var precis på väg att somna eller när jag hade sovit en stund. Helt sjukt!

 2. Jag kan vara precis likadan när det kommer till att vara precis överallt i tankarna.
  Jag är också inne på att klippa mig kortare, typ axellångt men vet inte om jag vågar 🙈

  • Bara gör’t! Det är hår så det växer ut igen.
   Jag har axellångt nu så jag ska gå ännu kortare. Orkar inte att sköt mitt hår, det är för mycket hår att ta hand om. Armarna orkar inte stå och fibbla med så mycket hår, det tar skitlång tid. Jag har väldigt mycket hår också, tjockt så att klämmor inte kan knäppas.

  • Det är precis just därför som jag tvekar. Om jag klipper mig så kort som jag vill så vet jag hur jobbigt det blir när det ska växa ut sen, hatar när det liksom inte blir en frisyr längre utan bara ser ut som överväxt hår.

 3. Det var nästan så jag trodde att du skrivit om mig. För så är det med mig också. Det är nog lite därför jag ogillar så mkt att handla i butik utan handlar det mesta online. Att helt plötsligt tappa bort sig i meningen när man pratar med någon är ibland pinsamt men en del av de bestående menen efter och i samband med en utmattning. Ha en fin dag och andas livet.

  • Det är fruktansvärt pinsamt när man tappar bort sig. Det är hemskt!
   Skönt att höra att jag inte är ensam iaf!
   Ha en härlig dag, vi andas livet tillsammans!

 4. Jag vågade klippa mig kort och jag trivs jättebra i det ångra mig inte. Det blir ju dock lite tätare frisörbesök, men jag ångrar mig inte så jag säger KÖR

  • Ja det blir tätare frisörbesök när man har kort hår. Jag har haft kort hår mest hela mitt liv.
   Jag brukar inte ångra mig när jag klipper mig kort, inte förrän jag vill ha det långt igen. haha

 5. Tror fler är som dig än du anar. Att sitta och prata med någon men sen helt plötsligt bara… Vad pratade jag om? 🤔 Det är så klockrent jag! 😂
  Gud vad sugen jag blev på att klippa av håret 😍

 6. tycker du skall satsa på en superkort frisyr. Jag gick själv från midjelångt hår till en pixie-aktig frissyr för ett tag sedan, du hittar bild i min blogg. SÅÅ skönt säger jag bara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.