Påsk på Bästkusten

Vi firar påsk på Bästkusten och ja jag får nog allt hålla med om att västkusten är bästkusten. Vi har haft ljuvligt väder! I fredags satt vi i solstolarna framför husvagnen mest hela dagen och bara njöt av solen. Kärleken njöt nog mest för nu är han röd i hela huvudet, som den tomat han brukar bli varje vår. Påsk på Bästkusten Påsk på Bästkusten Påsk på Bästkusten

Att vara vid havet är som medicin för mig. Fast April är nog inte riktigt medicin för mig. I fredags behövde jag bara en kofta på mig som jacka, för det blåste. Igår var det rått så jag hade kofta och regnjacka. Idag är det vackert väder men bara en plusgrad så det var kofta, tjockare jacka, vantar och mössa vid morgonpromenaden. Min kropp avskyr det här omslaget i vädret. Jag är fascinerad över att kroppen påverkas av vädret men jag tycker inte det är konstigt för om månen kan påverka hur havet rör sig så kan väl min kropp känna av omslagen. Påsk på Bästkusten Påsk på Bästkusten

Fredagens väder lockade ut wind surfers och kite surfers. Skithäftigt men seriöst det var inte varmt i vattnet! Inte ens om man har våtdräkt! Alfred är så lik mig och dras till vattnet. Han höll på att gräva, göra geggamoja och allmänt slabba med vattnet. Det är fridfullt att sitta på en sten och titta ut över havet, se andra roa sig och bara njuta av en dag i solen.Påsk på Bästkusten

Det var så underbart att bara vara, utan måsten och utan krav. Husvagnslivet är gott!

Påsk på Bästkusten

Sid var den första att erkänna att friskluft gör en trött eller nja jag var väl iofs den första att somna för jag somnade i solstolen. Det är en härlig påsk på Bästkusten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.