Plötsligt händer det

  
Drömmer du om högvinsten på lotteri? Drömmer du om månadsvinsten på Triss? Varför? Vad är det du ska göra när vinsten plötsligt händer? Vad är det som du längtar så innerligt efter, när vinsten kommer? Gör du något för att leva din dröm, ja mer än köpa lotter? Om inte, varför? Tror du inte på din dröm? Tror du inte på att du är värd din dröm?  

 
Jag tror på dig! Jag tror på din dröm! Jag kan tom berätta för dig vad du behöver göra för att nå din dröm! Positiv affirmation och repetition är nyckeln!  

 Bestäm dig för ett mål, gör något varje dag för att nå målet och visualisera ditt mål! 

Jag vet mitt mål! Vet du ditt?  

    
   

Pia, Ulrika och Jennie lever sin dröm, jag har börjat min resa mot mina mål!   

När du tar steget och tror på dig själv, jobbar (med mig) mot din dröm. Då plötsligt händer det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.