Jag kan!

Jag är, som många andra, mästare på att nedvärdera mig själv och hitta ursäkter Nä jag kan inte för jag… Nä det kan jag inte! osv. Känner ni igen det? Är ni också såna? Jag ska inte vara sån längre! Jag skulle aldrig acceptera att barnen vägrade försöka, inte vågade prova på något som de vill testa så varför tillåter jag mig själv göra så? 

    
 Så nu har jag, både igår och idag, gjort 30 minuter yoga för nybörjare. Ja min mage hindrar mig fysiskt i vissa rörelser men då gör jag så gott jag kan! Ja det är tungt att lyfta min egna kropp i vissa ställningar men jag gör så gott jag kan! Det här är mitt nya liv, min nya vardag, att bevisa för mig själv att jag kan! Just nu är min utmaning träning och kost men när jag kan det så kommer det en ny utmaning för mig att gå på. Utan utmaningar och hinder så växer vi ju aldrig! 

Jag kan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.