Plötsligt händer det

 Jag drömmer om ett småländskt hus vid havet i Skåne, om blusar som går att knäppa över bysten och att bli morgonmänniska.Så står det i “om mig” här på bloggen. Och vet ni plötsligt händer det. Jag har hittat fina blusar och skjortor som går att knäppa över brösten (Thank you USA for halvung big curvy women) och dom ser inte ut som ett tält sytt i blommiga gardiner. It’s a hallelujah moment!  

 Idag har jag också kommit på receptet för att bli morgonmänniska. Plötsligt händer det! Idag vaknade jag kl 6 och var pigg, alla som känner mig vet att det är inget som jag sett som mänskligt möjligt förr. Jag har kommit på en sak, om jag går och lägger mig när jag blir trött och inte väntar tills jag är övertrött så somnar jag lättare, får bättre sömnkvalité och vaknar utvilad. Revolutionerande upptäckt! Haha  

 En promenad med Sidisen så vi fick njuta av fågelkvitter och en dimmig morgon. En riktigt härlig start på morgonen. Plötsligt händer det, en morgonpigg Emma! Haha

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.