Prova nya vägar?

Idag fick jag ett papper i min hand och uppmaning från en kollega att ta chansen. Friskt vågat, hälften vunnet heter det ju.
Jag vet inte om jag vill. Jag vet inte om jag kan. Jag vet inte om jag hinner bestämma mig innan den 27 januari.

Stillingsopslag_SE

Nu har jag ont i magen

6 kommentarer

 1. Hmm förstår att det är svårt! Gör en för- o nackdelslista.
  Fördelar med SU är att du är påväg in på nya spännande vägar och har roligare kollegor nu förutom det givna MIG givetvis! (jag borde stå högst på listan av fördelar hihi) Du vet att SKV är en tolerant arbetsgiv tex vid vab och våra chefer gör allt de kan för att underlätta för oss om nåt strular ihop sig privat.
  Ett nytt ställe kan var väldigt spännande och du kan få helt nya arbetsuppgifter som i o för sig kommer att göra dig sliten i början. Frågan är hur långa dagar du måste vara borta, om du får ihop det med ditt familjeliv (kommer ju att ta längre tid att pendla). Kan du jobba deltid där? Kan du kanske jobba hemifrån? Många frågor. Man kan ju ringa och ställa en del av dessa frågor innan man ansöker. Men om du tycker det verkar roligt så skicka in ansökan, gå på intervju om du blir kallad – sen har man möjlighet att tacka nej… Lycka till! Kram

 2. Herregud, jag fattade inte ens hälften av vad som stod i ansökan…
  Men för- och nackdelslista är väl alltid bra, och sen kan man ju alltid söka, ställa alla frågor, och sen ta ställning… Man måste ju inte tacka ja heller…
  Lycka till, och håll mig uppdaterad!!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.