PW

Igår var jag och fina fru Stjernholm ute på en PW. Vi var visst ute i två timmar. *ups* Det var sådant underbart väder ute och vi hade mkt glapp i käkarna. *s*
Vi möttes vid bron nere vid polishuset och jag var SÅ nöjd när jag kom dit. Det är inte långt hemifrån men jag sprang halva vägen dit. Jag har alltid avskytt att springa, jag har aldrig haft kondis till det inte ens när jag tränade varje dag och cyklade vart jag än skulle. Man måste verkligen ha en otrolig kondis och rätt andningsteknik för att kunna springa en längre sträcka. Jaja man kan ju springa ändå men då låter man ju som ett ånglok och det gillar inte jag.
Jag har kommit på ett nytt mål med min träning. Jag ska kunna springa hemifrån till bron vid polishuset och då utan att låta som ett ånglok. 🙂

Det var verkligen perfekt väder för en rejäl PW igår. Inte för varmt och inte för kallt. Det kändes som vi var utomlands för det blåste ljumma vindar. Ljuvligt!

Jag ska försöka komma ut på PW fler gånger, själv eller i sällskap. Fast jag får väl låta Ante ha någon chans till träning också så jag får väl försöka dela upp min träningstid.

Åh vad jag är glad för att jag på PW igår med finaste fru Stjernholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.