Redo för stan

Barnen är lämnade och vi avnjuter vars en latte på altanen. I kväll beger vi oss in till Malmö! WooHoo! Vi ska äta på Elysées trädgård, fondue, och sen ska vi se Fast & Furious. Därefter blir det nog ett besök på någon trevlig pub och sen blir det hemgång. En vuxenkväll och sovmorgon!

Ante tyckte att jag inte behövde styla håret, bara i med lite spray. Vad säger ni? *s*

20110520-144401.jpg

Själv föredrog jag lite mer kontrollerat rufs och massa smink. Märkte att jag lagt av mig på mina sminkkunskaper, det gillas inte. Nä får nog börja öva mer och köpa lite mer redskap. Moahaha.
Dagens outfit, enkelt men stilrent. Vad tycks?

20110520-144832.jpg

Trevlig kväll gott folk!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.