Rekognosera

Rekognosera är en viktig del av fotograferandet. Var är läge för en familjefotografering? Var växer det ljuvliga blommor? Var kan jag finna dimma över skog och sjö? Nu har jag en stor fördel när det gäller Höör för jag är uppväxt här men också för att jag har jobbat på Turistbyrån och min kära NellisPellis och Karin såg till att jag kände till Höör och allt som turisterna kunde komma att fråga efter. 

Problemet med natur är att det är just natur dvs det förändras. Därför är det viktigt att rekognosera så nära fotosessionen som möjligt. Särskilt när det regnar och området kan bli ännu svårare att gå, med klackar. 

Det är vid sådana här tillfälle som jag bannar mig själv för att jag inte blivit klar med körkortet ännu. Tänk om jag hade haft körkort, tidiga morgnar med dimman liggandes över sjön eller sena nätter i vintertid när månen speglas i isen ja då hade det varit bra att ha körkort och kunna köra själv medan resten av familjen sussar sött. Ja jag måste ta tag i den därnia sömntabletten till körkortsteori. Tänk på alla ställe jag hade kunnat fotografera!  Attans mög att teorin ska vara så tråkig.

2 kommentarer

  1. Hela körkortsbiten var verkligen aptråkig. Det tyckte jag redan för 26 år sedan och jag har svårt att tro att den blivit roligare… Men KÄMPA! För friheten med körkort är fenomenal. Inte minst om man som du vill ut i naturen. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.