Fulltofta strövområde

Fulltofta strövområde är ett ljuvligt område att bara vara i. Frida och jag har varit där för att bara andas, vi har varit där för att fotografera och jag vet många andra som åker dit både för att vandra och för att bada. Området är stort och jag har inte sett hela området, iaf inte vad jag minns fast när man är uppväxt i Mellanskåne och har föräldrar som gillar naturupplevelser och dessutom har varit scout så är ju chansen rätt stor att jag har sett mer av strövområdet än jag minns. Haha
Fulltofta strövområde

Denna kartan kan man hämta på skanskalandskap.se under Fulltofta och där finns också viss information om området.
Fulltofta strövområde Fulltofta strövområde Fulltofta strövområde

Jag är inte helt crazy i insjöar men det går ju inte att förneka utan att det är vacker runt Ringsjön.
Fulltofta strövområde Fulltofta strövområde Fulltofta strövområde Fulltofta strövområde Fulltofta strövområde

Fulltofta är ett känt område för fågelskådare, botaniker, biologer och ekologer men också för förskolor och skolor. Perfekt område för att lära sig mer om vår natur. Ena gången som jag och Frida var där så var där skolbussar på parkeringen och inne på området hörde vi sedan barnskratt och tjoande. Efter ett tag såg vi en stor ekoxe, en ekorre och hmm ja jag minns inte vad den sista var utklädd till men Frida och jag var rörande överens om att det där måste vara ett sjukt troligt jobb!
Fulltofta strövområde Fulltofta strövområde Fulltofta strövområde

Behöver ni en lugn stund, familjetid eller bara vill vara i vacker natur så packa en picknickkorg, stoppa filten under armen och ta dig till Fulltofta, jag rekommenderar Gäddäng där vi var idag. Nästa gång tar vi båten dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.