Relight my fire

Efter att ha tittat lite för mycket på andras vackra foto eller rättare sagt andras vackra redigeringar av foto så har jag nu tappat gnistan. Just nu är det grått, gråare, gråast i min fotografikunskaps-självkänsla. Fotona suger, redigeringen suger, jag suger men framförallt så suger tålamodet.

Jag önskar jag kunde säga att jag tänkte sitta här och lekandes, klurandes och googlandes tills jag reder ut det men nä jag kan inte det. Dels för att jag inte har tålamod till det, dels för att mitt humör hade osat svavel big time, dels för att jag inte ens förstår vad jag läser men mest för att det kommer en morgon dag då alla måstena finns kvar.

Jag vill ju vara positivt ladda inte så här frustrerad och irriterad. Det var mycket lättare att reda ut sådant här när jag var ensamstående och barnlös. Fast det är ju klart då gjorde jag ju inte sådant här. *s*

Nä banne mig, det här ska jag klara av! Jag ska, jag ska jag ska!

Tills dess hmm jag vet inte. Kanske får ni inte några foto här. Kanske får ni se dom tråkiga fotona som jag har just nu. Vi får se.

Nä idag får ni inget foto för jag gillar inte vad jag ser. Tråkigt men sant.

2 kommentarer

  1. Men Emma, du har fina bilder. Du och din syster har ju inspirerat mig till att köpa egen kamera. Så avis på era underbara bilder. Jämför jag med bilderna i min blogg så skäms jag. Kram

    • Va gulligt sagt av dig Lotta men det finns så mycket som jag vill kunna göra med mina bilder som jag inte kan göra. Jag behöver en vecka fritt från alla måsten i ett rum där jag kan sitta och grotta ner mig i Photoshop och alla andra bra redigeringsprogram det finns.
      Men stort tack för din fina komplimang!
      KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.