Rona has landed

Jaha så har Corona landat här i Höör, i Vicces skola och på Kärlekens jobb för att vara närmre bestämd. Det är ju inte så konstigt att det finns på båda ställena då många Höörsbor arbetar på Kärlekens jobb och många Höörsbor har barn eller jobbar inom skolvärlden.

Tyvärr så innehåller artikeln fel så det är inte riktigt så som det står. Första personen som hade fått Covid-19 hade stannat hemma och inte gått till jobbet förrän hem hade fått ok från vården att hen kunde gå tillbaka.

Men ja, Covid-19 finns i Höör och nära mig. Ingen i familjen mår dåligt men vi kommer att fortsätta följa avstånd, tvätta händerna och inte samlas i grupper.

Kärleken jobbar inte på samma avdelning som hen som hade covid-19 och Vicce har inte haft någon direkt kontakt med dem som har/ har haft covid-19 på skolan.

Från Ystad kommuns hemsida

Nu hjälpa vi åt vänner!

Rona has landed är hämtat här ifrån.

12 kommentarer

 1. Vi har också fått info om första fallet på barnens skola. En elev, men vi vet inte i vilken årskurs. Eleven ska dock ha varit hemma under en tid. Det börjar komma närmare och närmare. Usch!

 2. Vad skönt att ni mår bra i familjen och ja man ska nog inte vara i förstora grupper då det är risk att det sprids. Men jag har aldrig riktigt gillat stora grupper så. Skönt att ni mår bra 🙂

  • Här handlar det om en middag på 11 personer som blev smittade och sedan har det spritt sig till skolan och Kärlekens jobb.
   Vi har varit och testat oss idag.

  • Nä det verkar inte vara någon hit alls, inte ens om man blir milt drabbad.
   Att ta testet var dock inte så farligt så jag rekommenderar alla som blivit utsatta för smittan eller känner symptom att testa sig.

 3. Vi får tänka på alla och hoppas att inte så många eller att någon mer blir smittad. Ja det sprider sig ju runt, det sa de ju också i somras att det kan bli så i höst att de som inte haft en kommer kanske få en spridning

 4. Jag tror inte på en andra våg som det talades om. Många är sjuka nu i influensa som inte är covid när de testas. Håller tummarna för att ni håller er friska

  • Tror inte det har varit frågan om någon våg utan om människor som lutar sig tillbaka lite och öppnar upp sina liv igen.
   Tack!
   Får svar på testet imorgon så då får vi se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.