En helg i bilder

Jaha så var ytterligare en helg över. Helgerna går så galet snabbt tycker jag. Nu var jag ändå hemma i fredags eller ja hemma och hemma vet jag inte men jag var inte på jobbet iaf. I fredags var skolan stängd för att all personal skulle testas för Covid-19 (ingen hade det tack och lov). Vi hade bokat tid för test vi också dock fick vi ta det i Hässleholm. Testet var inte så hemskt att ta, visst det var lite läskigt att man ska ner i halsen och sen upp i näsan med samma pinne och sen doppa pinnen i sitt egna spott men det var ju inte svårt att ta.

Vi hade inte Covid-19!

Lördag

I lördags åkte jag och min systerdotter (Becks) till Välacenter för att hon behövde en ny telefon. När man får sin första riktiga lönen då ska man unna sig något! I hennes fall blev det en ny telefon (nödvändigt eftersom hennes inte funkade ordentligt längre) och ett par airpods. Jag var sugen på ett hål till i örat men de hade tyvärr inte tid. Men det blev ett par nya skor, lite från Lager157 och galgar till Vicce då han har växt så mycket att han inte kan använda barngalgar längre.

Jag var så taggad för vår dag ihopa, inga barn och inga män utan bara vi två. Vi har så himla kul ihopa! Har blivit påverkad av boken som jag läser för båda huvudrollskaraktärerna (som är moster och systerdotter) bär alltid läppstift så jag har börjat använda läppstift igen. Gillar rött läppstift eller åt det bruna hållet. Köpte faktiskt ett brunt läppstift i lördags också men det var helt meningslöst, så trist att de inte har test ute längre.

Becks tycker att jag har snöat in lite på senapsgult och med tanke på vad jag handlade på Lager157 så kan jag kanske förstå att hon tycker det. Frågan är väl dock om jag får behålla min mössa och min halsduk… Jag köpte en mjukisklänning till (sån som jag har i grönt), en stickad polotröja, halsduken och mössan allt i senapsgult. Jag kommer ju inte använda det samtidigt men det är en härlig accentfärg.

För att komma in på AppleStore så måste man förklara sitt ärende, ta tempen, bära munskydd och sen blir man tilldelad en säljare. Riktigt bra tycker jag! Säljaren berättade för oss att han hade haft två tjejer i butiken som inte tyckte om att bära munskydd för det sabbade sminket. Både jag och Becks undrade hur f*n de sminkade sig. Jävla amatörer. hahaha

Skorna köpte jag på Skopunkten, jag hade egentligen tänk köpa ett par Rosa Negra men nu när jag är sjukskriven så tänkte jag att jag kanske inte behöver gå och köpa ett par skor för 2000kr. Visst dessa är inte i skinn och de kommer inte hålla så länge men det får vara så för denna gången. Dessutom så köpte Becks ett par stövlar (hon har verkligen den perfekta kroppen enligt modeindustrin möjligen att hon är för kort men annars så är hon perfekt) så vi fick 50% rabatt på mina skor. Nice!

Söndag

Igår så hade vi tänkt att vi skulle ha en lugn söndag men det blev inte riktigt så för jag åkte och storhandlade, jag har inget emot det. Inspirerad av Becks så grävde jag fram mina fake-airpods och lyssnade på ljudbok under tiden. Nu är kyl och frys fylla och plånboken tom, ja det känns så iaf.

När jag kom hem så visade sig att Kärleken hade hittat en Macbook Air till mig, woohoo! Så då var det bara att dricka upp kaffet och sen köra till Lund och köpa dator. Kärleken hittade den på Blocket, jag vägrar köpa en ny för det är löjligt dyrt. Tycker det är sanslöst att en dator kostar mer än vad många har ut i lön!

Men det var verkligen fint väder igår, 24 grader varmt. Inte läge för mina nyinköp från Lager157 alltså. Eller jo jag hade min klänning men med bara ben och inte några stumpor så bootsen fick vackert stanna hemma. Jag klagar inte men jag längtar lite tills det är dags att gömma sig i mössa, halsduk och stickade tröjor.

Nu växer sig längtan efter jul bara starkare för varje dag som går! På CityGross hade de börjat ta fram julen, på Dollarstore också. Jag har ju startat igång mitt julkonto på Instagram och jag lyssnar på julmusik och tittar på julfilmer. Den vita hyacinten som jag köpte för två veckor sedan blommar nu och doftar fantastiskt om än lite för lite. Satsumas, pepparkakor och godis med julsmaker har också flyttat in i hemmet. Jag måste börja peppa mig själv redan nu för snart kommer den hemska månaden där vi inte ser något ljus alls, den mest meningslösa månaden på året tillsammans med februari nämligen november. Vi hade lika väl kunnat hoppa över november alltså! Det enda bra med november är att i slutet så är det helt fritt fram med julen!

Men bäst med helgen var ändå att jag sov så gott, gick och la mig tidigt i lördags och gick upp sent igår. Jag älskar att sova, det är nice! Jag mår helt klart bättre när jag verkligen får sova ut!

Jag hoppas att din helg också var bra!

8 kommentarer

 1. Det låter som en bra helg! Jag har också haft en fin helg, dock med avsaknad av det där med sömnen… Har alltid svårt att sova när vi har gäster.

  Jag har också börjat bli lite julsugen, även om jag tycker att det är lite för tidigt med julprylar i affären.

  • Sömnen behövs men jag sover inte heller bra när vi har gäster.
   Ja det är lite tidigt men det är 2020 och då är allt tillåtet för att locka fram glädje.

  • Man måste inte testa sig alls men nu visste ju vi att vi hade blivit utsatta för smittan och med tanke på att jag är på sjukhuset nästan veckan eller iaf varannan vecka så kände jag att det är viktigt att se så jag inte bär smittan vidare.

 2. Det härjar precis som alltid en masas virus just nu och massor blir sjuka precis som alltid i början på hösten. Tror att många blir oroliga för om det skulle vara Covid eller inte. Bra att man testar sig men man ska också veta att influensa i sig och virus är det som dödar våra gamla och sjuka och gjort i alla tider så vi behöver och har gjort länge varit mera vaksamma osh stanna hemma när vi är sjuka varesig det är Covid eller bara en snorkråka

  • Tvätta händer är ju något som alla alltid borde göra. Helt sjukt att 2020 är året som blir ihågkommet som det år då vuxna fick lära sig att tvätta händerna.
   Nu hade ju Vicces skola haft bekräftade fall av covid-19 och eftersom den ena var en lärare som han hade haft så tyckte vi det var lika bra att testa oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.