Vilken helg det blev!

Vilken helg det blev! Härlig, mysig, lugn men ändå försvann den i ett nafs.

Jag fick planterat ljung på framsidan. Baksidan är fortfarande inte höstad. Har inte bestämt mig för hur jag ska göra, ska jag plantera ljung eller bara ta bort blomlådorna. Än blommar ju både penséerna och pelargonerna.

Lias har varit hos oss hela helgen och det har varit så mysigt. Vi har tittat på film, pojkarna har lekt med honom och han har busat med hundarna. Jag är glad att småbarnstiden är över men det är otroligt mysigt att låna honom.

Hundarna var helt slut när Lias hade åkt hem. Det är jobbigt att hålla koll på en tvåochetthalvåring. Haha

Helgen avslutade jag med tända ljus, en kopp te och en julfilm. Kärleken avslutade den med innebandy.

Jag hoppas att er helg också var härlig!

12 kommentarer

  1. Jag borde också göra någon fin kruka med höstblomster till entren. Har lite svårt för ljung men tror det har med det att göra att den ofta används på kyrkogårdarna. Fick höra när jag hade prao på högstadiet att den kallas för de dödas blomma. Fint men det väckte något i mig där och då.

    • Jag har börjat älska ljung sen jag sett stora klungor av dom vilt växande.
      Jag har fått höra att om man tar in ljung så bjuder man in döden. Läskigt men jag är inte så skrockfull av mig.

  2. Åhh vad mycket höstmys ? Fin plantering. Jag tycker om Ljung, det är en höstblomma som är självklar att ha och den sköter sig själv ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.