Rött är sött

20110610-005536.jpg

Jag borde måla naglarna oftare. Det är fint och känns kvinnligare. Lite stolt är jag över mina naglar som är hyfsat snygga trots alla eksem som har fördärvat dom.
Tur jag har mkt lack att leka med. 🙂

2 kommentarer

    • Ja jag är väldigt nöjd med färgen. 🙂 Den passar perfekt till solbrända händer och vita linnebyxor.
      Att måla naglarna är verkligen ett snabbt sätt att piffa till sig. Det är som är så trist bara är att nagellack sitter inte ens fast i tjugofyra timmar på mig. 🙁 Det blir ett fasligt fejjande på naglarna och det är ibland inte så lätt att hinna med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.