Så mycket att göra, så lite tid

Ja det där är det väl många som känner igen. Man vill mer än vad tiden tillåter, eller egentligen kanske det handlar om hur man prioriterar sin tid. Jag skulle kunna hinna mer mycket mer än vad jag gör för jag tar lite för långa fikapauser, myser lite längre med barnen, sitter i soffan lite för mycket och lägger alldeles för mycket tid på att ta hand om disk. 

Just nu känner jag faktiskt att det hade varit bra om jag hade fått lägga lite tid på jobbet. Jag längtar faktiskt tillbaka, jag gillar ju mitt jobb. Jag har fått en ny tillfällig arbetsuppgift på jobbet, ska sammanställa ett schema för extrapersonal under denna hektiska tid. Det är ett litet pussel men det är kul. 

Sen har jag en fotografering som jag hemskt gärna vill göra omgående. Frun vill ha bilder på sina älskade knoddisar och de fotograferar jag så gärna så. Där kan man prata om lättfotograferade barn. Tror jag ska sätta mig och läsa lite i min fotobok som jag köpte på bokrean, tips när man fotograferar barn.

Ja och sen var det ju det där med träningen också. Jag vill ut och springa, jag längtar efter att komma ut och springa det är bara det att det jag längtar efter ja riktigt så långt har jag då verkligen inte kommit. Jag är ute efter det där som de beskriver i Vad kvinnor vill ha när de beskriver reklamen för Nike. Att jag är ett med vägen, att det bara är jag och vägen som ska låta alla problem rinna av för varje steg jag tar. Ja det är det som jag längtar efter men som sagt där är jag ju inte alls, än.

Ja det är mycket jag vill göra men så lite tid att göra det på eller tja nu har jag ju suttit här i soffan i över en timme och försökt förklara för er vad jag menar, vad jag vill så tja det handlar nog mer om hur jag prioriterar min tid. 

DSC_3309 DSC_3310 DSC_3318

2 kommentarer

  1. Ja visst skulle det kunna få finnas några fler timmar per dygn. Men det är väl frågan om det inte skulle bli lika stressigt ändå. 😉

    Tack snälla fina för dina kommentarer hos mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.