Så ska det låta

20110415-233221.jpg

Ikväll har vi haft finaste familjen Stjernholm på middag. Tre rätters skulle man kunna kalla det för. Tacos, marängschwiss och till efterrätt hade vi lösgodis. Hahaha
Jag bjöd på rom&cola vilket fick mig att börja minnas och sakna. Jag vill ha en fest, en sån därnia redig fest. Nu har vi läge till det. En fest på altanen i sommar känns ju helt galet rätt. Massa gott att drick, massa gott att äta, massa go’a människor, massa go’ musik och massa go’a skratt. En sån fest vill jag ha. Men lite nojig är jag. Jag vet att jag kan planera en sådan fest, jag vet att jag kan fixa en sådan fest men kommer våra vänner? Kommer våra vänner tycka det är en bra idé?
Det blir nog till att planera och sen får vi se om någon vill komma.

20110415-233632.jpg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.